Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Külön kiadás

2008.07.25

Av-nek új hivatalos honlapja indult: www.imeem.com/avrillavigne

Valamint jó minőségű klipeket talizol itt: www.myplay.com

De a másik is megmaradt (sztem ez jobb!) : www.avrillavigne.com

FELHÁBORODOTT RAJONGÓK!

Az emberek kiakadtak a rövig koncert miatt-jogosan.Ezért a legtöbben Avril támadják.De vajon jogosan??

Miközben Av koncertezett,lehívták,és közlték vele,hogy menni kell.DE miért?Azért,mert Avie időbeosztása percről percre be volt osztva-ha nem indult volna akkor el,nem ért volna oda a következő (és egyben uccsó) koncerthelyére sem.

A kései kezdésről se Ő tehetett: az időjárást nem tudja befolyásolni.

Akik meg ott voltak,azok ténxleg csak pechesek voltak!Sajnálom!

LOVASI A TÖMEGBEN

Lovasi András, a Kiscsillag,és a Kispál és a Borz frontemberét pillantották meg a tömegben Avril Budapesti koncertján!

Nocsak,Badni,fan vagy?!

A KONCERTRŐL

Mivel nem voltam ott,ezért csak nagy vonalakban számolok be róla-amit hallottam!De hamarosan több lesz az infó!

A koncert napján vihar volt,ezért másfél órás késéssel (21:30) kezdődött el.A közepén lehívták Avrilt,és közölték vele,h gyorsan játssza le a Skei8er Boi-t,utána elment.Elvileg csak 10 szám volt megtartva,a koncert 1 órás volt.

Sokan azt mondják, h jó volt,de kevés,és ezért rettenetesen csalódott sok rajongó.

 

 AVRIL GÉGEGYULLADÁSBAN SZENVED-LEVÉL!!

Avril a honlapjára írta ezt a levelet:

Hey Guys,

I am at home right now taking it easy. I have been sick this whole tour, and now I have lost my voice. I have never canceled a show in my whole career and just had to for the first time ever. This sux!

I am so sorry! I have been on the road for 60 days straight. I have had the flu 3 times and I never get sick, it just keeps going around. I think I am just run down. I just played 4 shows in a row in Texas (which is a lot for the vocals) and woke up in Vegas Tuesday with no voice. I thought I was gonna have to cancel that show, but I made it through.....barely! I still went on stage in Vegas and gave it my all, but unfortunately its interfering with my throat now. I had to eliminate songs.

I woke up yesterday and knew I wouldn't be able to sing last night. My voice is so shot. We drove home yesterday and I went to my throat doctor. He stuck a camera down my throat....ewwww, I gagged!!! It was kinda funny though.....he said I have "Acute Laryngitis".

So, um, yeah, that sux. I was supposed to play a show in San Diego yesterday and was supposed to perform on Jay Leno tomorrow and go live with Ryan Seacrest in the today, but I had to cancel that too. I'm at home resting my voice for 2 days and hope to be back out soon. Thank you for understanding. And once again, I sincerely apologize.

Avril

 

FORDÍTÁSA:

Hey,srácok!

Most itthon vagyok,és jól érzem magam.Én belevágtam ebbe a túrába,és most elvesztettem a hangomat.Még soha nem mondtam le koncertemet,ez az első alkalom.Szívás!

Én nagyon sajnálom!Már 60 napja úton vagyok.Háromszor fáztam meg,pedig soha nem szoktam.Texasban egymás után 4 konceten voltam-és mindegyik vokálos volt-és mikor reggel fölébredtem Vegasban Kedden,már akkor alig tudtam énekelni. A későbbi hangpróbámon 1 szörnyű volt a hangom,így lemondtam az aznapi koncertet.

Amikor tegnap felébredtem,tudtam,hogy este nem fogok énekelni.A hangom teljesen elment!!Hazajöttünk tegnap,és én elmentem a torok-dokimhoz.Ledugott a torkomon 1 kamerát....ewwww,én fuldokomtalm!Ez tulajdonképpen nagyon vicces volt...Ő azt mondta,hogy nekem "Acute Laryngitis" om van.

Tehát,igen,ez szívás!Most itthon maradok,és 2 napig pihentetem a hangomat,és remélem,hogy nemsokára rednbe jön!Köszönöm a megértéseteket!És,sajnálom!

Avril

(saját fordítás!!!!)


 

 

 

 

2008.06.07.DERYCK, ÉN VAGY A DROG!

A mostani dolog 1 évvel ezelőtt történt,de csak most fedték fel!

Szóval,elmeéslte Avril és Deryck,hogy a házaságuk előtt leültek,és komoylan megbeszélték Mr. Whibley problémáját,a "szenvedélyét" : hogy régebben drogozott.De elvileg már nem,ugyanis sikeresen leszokott róla.Av ezt mondta neki,hogy ha rájön,hogy még mindig drogozik,azonnal elválik tőle! (helyeslem)

Ugyanis Avril ezt mondta:

"- Még sohasem drogoztam,és ere igazán büszke vagyok!Nem akarom,hogy a hozzám legközelebb álló személy kábítószeren éljen."

 

2008.06.07 NEM HISZEK NEKED,UNDOK GOLYÓ!!

 

Avril  két koncertje közt elment a jósdába.A jósnő azt mondta neki,hogy a további koncertek jól fognak neki sikerülni.

Erre a kövi koncertre meglehetősen kevesen mentek el,és ráadásul Avienek kificamodott a bokája is. :'(

Av azt mondta,soha többet nem megy jósnőkhöz!

 

 

 

2008.06.01 AVRIL BABÁT VÁR-KACSA!!!!!!

Borzasztóan sajnálom,hogy félrevezettem mindnekit azzal a hírel,h Av terhes!NEM!Nem terhes!!!Utánajártam a weben,és újságokban,és ez az egész egy nagy KACSA,amit csak a paparazzik találtak ki!


 

2008.06.01 ÁÁÁÁ!!!-GÉGE GYULLADÁS!!NUKU KONCI?

Oka: gége gyulladás.Avril azt mondta,hogy már régrbben is "megvolt" de nem törődött vele.Ám most azzal riogatják az orvosok,hogy ha nem szünteti be az éneklést (perste csak a koncertek alatt!) akkor örökre elhallgathat.Ez nagyon megijesztette,és,mint kiderült,több koncertjét is lemondta.Vajon Budapestre már eljön?Mindenesetre,azt mondta,h Budapestre elfog azért jönni....

Avril így nyilatkozott az esetről: Amikor reggel fölébredtem,egyből tudtam,hogy ma este nem fogok énekelni.Ugyanis egy hang se jött ki a torkomon!

 

2008.06.01."AVRIL,TE LÉGY A GYERMEKEM ANYJA!"

Av mesélte,hogy néha komolyan fél a rajongóitól.Egy interjújában közölte,hogy sokszor lát ilyen transzparenseket: Avril,légy a feleségem!És több emberen is viszont látta az arcképét is.De volt olyan eset is,hogy odaszaladt hozzá egy nő,és ezt ordította: "A gyerekemet Avrilnek fogom hívni!!"

 

 

2008.05.21.Piacon új Avril cuccok! 

Gumi karkötő:

 

 

 

Az Abbey Dawn névre hallgató márka kifejezetten a tinédzser korosztályra fókuszál, főleg a fiatal énekesnő eddigi fellépő ruháit, saját stílusát idézi meg, ahogy ezt szlogenjükben meghatározták, "autentikus rock egy kis nőiességgel vegyítve".

Majd lehet kapni naptejet,parfümöt,és még tüsfürdőt és kézkrémet is Avril-néven!Ha elmész a www.avrillavigne.com-ra,ott megnézheted,milyen ruhákat lehet venni!

 

Nagy izgalommal várom, hogy végre bemutathassam a saját ruhamárkámat, az Abbey Dawn-t. Az Abbey Dawn alapvetően egy egyedi stílusra törekszik, nagyban az én állandóan változó ízlésemet tükrözi majd" - nyilatkozta a 23 éves énekesnő.

A kollekciót elsőként az Egyesült Államokban népszerű Kohl üzlethálózatban lehet majd felfedezni, a tervek szerint júliustól pedig valamennyi nagyobb boltban kapható lesz.

"Avril Lavigne egy kiváló előadó széles rajongótáborral, akik akár a boltba is bemennek kedvencük által megálmodott ruhadarabokért" - fűzte hozzá a Kohl vezérigazgatója, Don Brennan.

Az iskoláslány stílusú első darabok közvetlenül Avril Girlfriend című klipjében használt ruhák alapján készülnek, két alapvető dizájnban. Az egyik a rock and roll stílust ötvözi a nőiességgel, merész színekkel és nagy mintákkal, míg a másik típusú ruha a reggae és a görkoris stílus elemeit vegyíti, tradicionális skótszövet, kockás és csíkos motívumokkal.

 Veszélyes barátság!!!

Paris Hiltonról van szó.Eggyüt voltak egy buliban .Ennek én nem örülök!

Nem hiába mert Paris már sok sztárt tett tönkre.:

Nicole Rihie-t pl.:

 

Itt van még Jessica  Simpson:

És persze a legismertebb:

Britney Spears:

 

 

 

2008.05020.Budapest, Petőfi csarnok,Szabadtér          

                           Jegyek:7.500,-Ft      

                           VIP jegyek: 70.000ft (lefotózkodhatsz Avrillel)

                           2008,Július 7.

                           Hétfő 20:00

Gyere Te is!!Jegyet előre kell venni!Csak menj rá a Google-ra,és írd be a kereső ablakba: Avril Lavigne-koncert jegyek És máris kiad egy csomó lehetőséget jegy vásárlásra!A jegyeket bármelyik városban meg lehet venni,ahol van jegyvásárlási lehetőség!

 

2008.04.02.AVRIL LOPOTT VOLNA?

Avie-t feljelentette egy régi banda,miszerint ellopta tőlük a Girlfriend-et.Avril azonban tagadja,sőt,azt nyilatkozta,hogy nem is tudott arról a bandáról.